Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Texel

Wilt u een chalet huren op Texel? Met onze gunstig gelegen, luxe vijfpersoonschalets kan uw vakantie op Texel eigenlijk niet meer stuk. Het strand en de duinen liggen slechts 600 meter verderop. En heeft u zin in een dagje dorpsplezier, dan wandelt (of fietst) u even naar De Koog!


Geniet van een welverdiende vakantie op Texel

Bent u toe aan een verblijf vol ontspanning voor jong en oud? Een chalet huren op Texel is het begin van een heerlijke vakantie. Vanuit onze chalets op chaletpark Bregkoog kunt u lekker uitwaaien, zonnen, schelpen zoeken en genieten van de golven. Bovendien ligt het gezellige dorp De Koog op 600 meter afstand. Hier kunt u authentieke restaurantjes, leuke cafés en mooie winkeltjes afstruinen. Huurt u een chalet op Texel? Dan ligt uw vakantieplezier op een steenworp afstand!


Texel is dé parel van de Waddeneilanden. Heerlijk fietsen over de mooie fietspaden, lekker uitwaaien op het strand of gezellig winkelen in het dorp Den Burg. Kortom een heerlijk eiland met tal van mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken.


Het Waddeneiland Texel biedt adembenemende uitzichten, spannende wandeltochten en gezellige
eetgelegenheden voor jong en oud.