Boekingsformulier

Leuk dat u een van onze chalets wilt boeken! Maak hier een keuze. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen!

Boschalet

Vakantie op Texel: boschalet als goede uitvalsbasis
Uw vakantie op Texel staat of valt bij een comfortabele verblijfplek. Bent u een bosliefhebber en vertoeft u graag in een woudachtige omgeving? Dan zult u zich in ons boschalet ongetwijfeld op uw gemak voelen.

Luxe chalet op Texel in bosstijl

Houdt u van het kleurenspektakel dat de herfstbladeren creƫren? Maakt u graag een stevige boswandeling? En vindt u niets heerlijker dan het bewonderen van de mooie paddenstoelen die in bossen met regelmaat uit de grond schieten? In ons luxe chalet in bosstijl kan uw vakantie op Texel niet meer stuk!

Vind het bos terug in de details
Hoe hebben wij een gezellige inrichting in bosstijl gerealiseerd? Door het bosthema te verwerken in de details. Zo is onze originele bijzettafel gemaakt van een echte boomstam en is de ouderslaapkamer behangen met een fotoprint van een berkenbos. Zelfs het Senseo-apparaat is uitgevoerd in prachtige boskleuren. Het resultaat? U kunt binnenskamers genieten van een authentieke bosomgeving. Dat maakt uw vakantie op Texel bijzonder en onvergetelijk!

Een vakantie op Texel om nooit te vergeten
In ons luxe vijfpersoonschalet beleeft u een fantastische vakantie op Texel! Neem gerust contact met ons op om de verhuurmogelijkheden te bespreken.